ULTRASOUND EN TRIPOLAR

 

 

 

World Natural Spa Ultrasound

Een Ultrasound behandeling is een behandeling voor mensen die weliswaar gezond eten en bewegen, maar toch niet van die vervelende vetrolletjes af kunnen komen. Wat je ook doet, hoeveel je ook sport en traint, het schijnt er niet van af te willen gaan. De Ultrasound behandeling kan je hierbij helpen.

40 minuten – €120,00BOEK NU

World Natural Spa Tripolar behandeling

Een Tripolar behandeling zorgt er voor dat je verlost wordt van die vervelende cellulite die je huid er als een sinaasappel doet uitzien. Hieronder laten wij je zien hoe dit in zijn werk gaat.

Door de Tripolar behandeling wordt uw huid weer glad en strak en dit niet slechts alleen maar direct na de behandeling, maar gewoon voor altijd. De Tripolar behandeling dient in het algemeen meerdere malen herhaald te worden om een optimaal resultaat te behalen.

40 minuten – €120,00BOEK NU

Voor zowel de Ultrasound behandeling alsook de Tripolar behandeling is het raadzaam een ‘intake’ gesprek te plannen met de behandelaar. Zij zal op basis van haar ervaring kunnen vertellen welke behandeling het beste voor jou zal zijn, hoeveel behandelingen  je ongeveer nodig zal hebben en waar je specifiek op moet letten.