Ultrasound en Tripolar behandelingen

 

Wat is een Ultrasound behandeling?

Een Ultrasound behandeling is een behandeling voor mensen die weliswaar gezond eten en bewegen, maar toch niet van die vervelende vetrolletjes af kunnen komen. Wat je ook doet, hoeveel je ook sport en traint, het schijnt er niet van af te willen gaan. De Ultrasound behandeling kan je hierbij helpen.

De UltraSound behandeling is in feite een behandeling die vergeleken kan worden met liposuctie . Bij een liposuctie wordt er echter onderhuids vetweefsel weggehaald door het weg te zuigen. Hiervoor wordt een klein sneetje gemaakt en meestal wordt het weg te zuigen vetweefsel dan doordrenkt met een fysiologische zoutoplossing waaraan een klein beetje lokaal anestheticum (verdovingsmiddel) wordt toegevoegd. De UltraSound behandeling daarentegen is een niet invasieve behandelmethode waarbij de behandeling volledig op de huid plaatsvindt. Er wordt dan ook NIET in de huid gesneden!

De Ultrasound behandeling zorgt er voor dat die vervelende vetrolletjes verdwijnen zonder dat jij er een grote inspanning voor moet leveren. Ultra Sound zorgt voor geluidsgolven die onderhuidse vet bolletjes (cellen) kapot trillen. Hierdoor zal de inhoud, de triglyceriden, vrijkomen in het omringende weefsel. Daar worden ze afgebroken tot glycerol. Dit wordt vervolgens via de lever volgens de normale lichaamsmechanismen verwerkt en afgevoerd.

Wil je dus graag wat vet verliezen op die plaatsen waar het veelal erg moeilijk is, dan is een behandeling met de UltraSound machine beslist iets voor jou.

Hier laten wij je zien op welke wijze de UltraSound behandeling werkt.

Wat is een Tripolar behandeling?

Een Tripolar behandeling zorgt er voor dat je verlost wordt van die vervelende cellulite die je huid er als een sinaasappel doet uitzien. Hieronder laten wij je zien hoe dit in zijn werk gaat.

Door de Tripolar behandeling wordt uw huid weer glad en strak en dit niet slechts alleen maar direct na de behandeling, maar gewoon voor altijd. De Tripolar behandeling dient in het algemeen meerdere malen herhaalsd te worden om een optimaal resultaat te behalen.

Hieronder laten wij je zien op welke wijze de Tripolar behandeling werkt.

 

Hoe gaat een en ander in zijn werk.

Intake gesprek

Voorafgaand aan de behandeling, of dit nu een UltraSound of Tripolar behandeling is, vindt een intake gesprek plaats. In dit intake gesprek wordt besproken welke behandeling voor u het beste zal werken en hoeveel behandelingen wij denken dat u nodig heeft om het door u nbeoogde resultaat te behalen.

Daarnaast worden wat achtergronden besproken waardoor wij weten od u bijv. medicijnen gebruikt, of u allergisch bent of dat er andere -medische- zaken zijn die wij zouden moeten weten alvoren aan een behandeling te beginnen.

Metingen.

Na het gesprek zullen er een aantal metingen ter referentie gedaan worden. Wij meten daarbij in het bijzonder de zone(s) die u wilt laten behandelen. Zo wordt er bijv. een omvangsmetingen gedaan, wordt uw gewicht vastgesteld en meten wij uw lengte. Nadat dit gebeurt is, kan met de uiteindelijke behandeling begonnen worden. De UltraSound behandeling kunt u zien als een echo die gemaakt wordt. Er wordt met een hulpstuk over het te behandelen gebied gegaan in een vloeiende beweging.

Het verloop van de behandeling

De behandeling zelf begint met het aanbrengen van contactgel om het contact tussen uw lichaam en de UltraSound machine zo goed als mogelijk te laten verlopen. Dit is van groot belang omdat daar nl. het resultaat voor een groot deel vanaf hangt. Terwijl u ontspannen op de behandeltafel ligt zal de UltraSound haar werk doen. De duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied en het aantal te behandelen zones

De behandeling

Er zal eerst contactgel worden aangebracht om het contact tussen uw lichaam en de WellShaped UltraSound zo optimaal en effectief mogelijk te maken. Vervolgens wordt het apparaat aangezet en zal de WellShaped UltraSound het werk doen, terwijl u ontspannen op de behandeltafel ligt. Na afloop van de behandeling.

Na de behandeling

Na de behandeling zal er vet en overige inhoudstoffen die uit de kapotte cellen zijn voortgekomen, door het eigen lichaammssysteem worden afgevoerd. Dit proces kunt u positief beinvloeden door het innemen van wat extra eiwitten. Dit kan door wat meer eiwitrijk voedsel te gaan gebruiken of door bijv. het gebruiken van eiwit shakes. Hierdoor zal een optimaalm resultaat verkregen worden.

Deskundigheid

De UltraSound behandeling en de Tripolar behandeling worden uitgevoerd door ons deskundig op dit gebied. De behandelaar heeft meer dan 6 jaar ervaring op het gebied van UltraSound en Tripolar en heeft  duizenden behandelingen uitgevoerd met uitstekende resultaten. U bent dan ook in goede handen!

Wat kost een behandeling.

Een UltraSound behandeling wordt door ons in tijdsduur berekend. U kunt daarbij zelf aangeven welke zone u wilt laten behandelen. Wel is het aan te raden steeds één zone te behandelen omdat dan het resultaat oprimaal is. Kiest u bijv. voor de buikzone, dan is het het beste de tijd van de afspraak te besteden aan de gekozen zone en niet bijv. 20 minuten de buikzone en 20 minuten de benen.

De prijs van een Ultra Sound behandeling van 40 minuten is € 120,00 NU BOEKEN

Een Tripolar behandeling wordt, net zoals de UltraSound behandeling, door ons in een tijdsduur berekend. Ook hier kunt u zelf aangeven welke zone u wilt laten behandelen. In het algemeen is de bepaalde tijdsduur voldoende voor het behandelen van één zone.

De prijs van een Tripolar behandeling van 40 minuten is € 120,00NU BOEKEN

Benieuwd naar deze behandelingen?