Eindelijk verlost van cellulite en die vervelende vetrolletjes!

Ben je op zoek naar een effectieve behandeling tegen cellulite en het plaatselijk laten verwijderen van vet; wij hebben de oplossing voor jou!

 

Ultrasound laat vetrolletjes verdwijnen door geluidsgolven

Tripolar laat cellulite verdwijnen en geeft jou je gladde huid weer terug

DE WERKING

De werking van de Ultrasound behandeling is al na een behandeling zichtbaar. Het resultaat neemt in de tijd verder toe.

STAAT VOOR

 TriPolar staat, zoals de naam al aangeeft, voor een effectieve 3-in-1 behandeling: (plaatselijk) afslanken, huidversteviging én anti-cellulitis.

RESULTAAT

 De resultaten van de Ultrasound behandeling en de Tripolar behandeling zijn  spectaculair te noemen en te zien na een behandeling

WAT IS EEN ULTRASOUND BEHANDELING

Een Ultrasound behandeling is een behandeling voor mensen die weliswaar gezond eten en bewegen, maar toch niet van die vervelende vetrolletjes af kunnen komen. Wat je ook doet, hoeveel je ook sport en traint, het schijnt er niet van af te willen gaan. De Ultrasound behandeling kan je hierbij helpen. De UltraSound behandeling is in feite een behandeling die vergeleken kan worden met liposuctie .
  De UltraSound behandeling daarentegen is een niet invasieve behandelmethode waarbij de behandeling volledig op de huid plaatsvindt. Er wordt dan ook NIET in de huid gesneden! De Ultrasound behandeling zorgt er voor dat die vervelende vetrolletjes verdwijnen zonder dat jij er een grote inspanning voor moet leveren  
  EN ZO WERKT HET… Ultra Sound zorgt voor geluidsgolven die onderhuidse vet bolletjes (cellen) kapot trillen. Hierdoor zal de inhoud, de triglyceriden, vrijkomen in het omringende weefsel. Daar worden ze afgebroken tot glycerol. Dit wordt vervolgens via de lever volgens de normale lichaamsmechanismen verwerkt en afgevoerd. Wil je dus graag wat vet verliezen op die plaatsen waar het veelal erg moeilijk is, dan is een behandeling met de UltraSound machine beslist iets voor jou. Hier laten wij je zien op welke wijze de UltraSound behandeling werkt.

WAT IS EEN TRIPOLAR BEHANDELING

Een Tripolar behandeling zorgt er voor dat je verlost wordt van die vervelende cellulite die je huid er als een sinaasappel doet uitzien. Hieronder laten wij je zien hoe dit in zijn werk gaat. Door de Tripolar behandeling wordt uw huid weer glad en strak en dit niet slechts alleen maar direct na de behandeling, maar gewoon voor altijd. De Tripolar behandeling dient in het algemeen meerdere malen herhaalsd te worden om een optimaal resultaat te behalen. Hieronder laten wij je zien op welke wijze de Tripolar behandeling werkt.
     
EN ZO WERKT HET… TriPolar staat, zoals de naam al aangeeft, voor een effectieve 3-in-1 behandeling: (plaatselijk) afslanken, huidversteviging én anti-cellulitis. De behandelkop van het TriPolar-apparaat geeft een aangename warmte(energie) af, die zowel van binnenuit als op de huid als zeer prettig ervaren wordt. Deze warmte dringt zowel in de onderste huidlaag (de vetlaag), als in de middelste huidlaag waar zich de collageen- en elastinevezels bevinden. Allereerst zorgt de warmte ervoor dat er plaatselijk vet verbrandt (ook bij gelijkblijvend gewicht). Daarnaast wordt er nieuw collageen aangemaakt waardoor de huid verstevigd wordt. En door een betere stofwisseling en bloedcirculatie én de stimulatie van de afvoer van vet en afvalstoffen wordt ook cellulite sterk gereduceerd.

EN HOE NU VERDER...

Wil jij een effectieve behandeling van cellulite of wil je die plaatselijke vetrolletjes kwijtraken, maak dan een afspraak
 

INTAKE GESPREK

Voorafgaand aan de behandeling, of dit nu een UltraSound of Tripolar behandeling is, vindt een intake gesprek plaats. In dit intake gesprek wordt besproken welke behandeling voor u het beste zal werken en hoeveel behandelingen wij denken dat u nodig heeft om het door u beoogde resultaat te behalen. Daarnaast worden wat achtergronden besproken waardoor wij weten of u bijv. medicijnen gebruikt, of u allergisch bent of dat er andere -medische- zaken zijn die wij zouden moeten weten. Dit alles voor een optimaal resultaat.

METINGEN

Na het gesprek zullen er een aantal metingen ter referentie gedaan worden. Wij meten de zone(s) die u wilt laten behandelen. Daarnaast wordt een meer algemene meting gedaan. Er worden omvangsmetingen gedaan, wordt uw gewicht vastgesteld en meten wij uw lengte. Nadat dit gebeurt is, kan met de uiteindelijke behandeling begonnen worden. De UltraSound behandeling kunt u zien als een echo die gemaakt wordt. Er wordt met een hulpstuk over het te behandelen gebied gegaan in een vloeiende beweging.

DE BEHANDELING

De behandeling zelf begint met het aanbrengen van contactgel om het contact tussen uw lichaam en de UltraSound machine zo goed als mogelijk te laten verlopen.Terwijl u ontspannen op de behandeltafel ligt zal de UltraSound haar werk doen. De duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied en het aantal te behandelen zones. De Tripolar behandeling kan soms als wat pijnlijk ervaren worden terwijl tevens blauwe plakken kunnen ontstaan. Deze trekken echter snel weg en het resultaat is een gladde huid.

NA DE BEHANDELING

Na de behandeling zal er vet en overige inhoudstoffen die uit de kapotte cellen zijn voortgekomen, door het eigen lichaammssysteem worden afgevoerd. In deze periode is het raadzaam wat meer water te drinken dan u gewoon bent. Het proces wordt daardoor positief beinvloedt. Het proces kunt u ook positief beinvloeden door het innemen van wat extra eiwitten. Dit kan door wat meer eiwitrijk voedsel te gaan gebruiken of door bijv. het gebruiken van eiwit shakes. Hierdoor zal een optimaal resultaat verkregen worden en krijgt u waar voor uw geld

WAT KOST EEN BEHANDELING

Een ULTRASOUND BEHANDELING wordt door ons in tijdsduur berekend. U kunt daarbij zelf aangeven welke zone u wilt laten behandelen. Wel is het aan te raden steeds één zone te behandelen omdat dan het resultaat oprimaal is. Kiest u bijv. voor de buikzone, dan is het het beste de tijd van de afspraak te besteden aan de gekozen zone en niet bijv. 20 minuten de buikzone en 20 minuten de benen.De prijs van een Ultra Sound behandeling van 40 minuten is € 120,00         

 

Een TRIPOLAR BEHANDELING wordt, net zoals de UltraSound behandeling, door ons in een tijdsduur berekend. Ook hier kunt u zelf aangeven welke zone u wilt laten behandelen. In het algemeen is de bepaalde tijdsduur voldoende voor het behandelen van één zone. De prijs van een Tripolar behandeling van 40 minuten is € 120,00

Benieuwd naar deze behandelingen?

 

ENIGE VEEL GESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN

Is het resultaat van de behandeling blijvend.
De resultaten van de behandeling zijn blijvend hetgeen echter niet wil zeggen dat er nooit geen vet meer kan ontstaan. U dient hierbij tevens rekening te houden met uw eetpatroon.
Kan ik de behandeling nemen als ik zwanger ben.
Nee, helaas kunt u de behandeling dan niet volgen. bent u zwanger of is er een kans dat u zwanger bent, dan voeren wij deze behandelingen uit veiligheidsoverwegingen niet uit.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig.
Daar valt weinig anders over te zeggen dan dat wij daarover slechts een oordeel kunnen geven na het intake gesprek. Wij kennen dan uw -persoonlijke – situatie en zijn dan in staat een inschatting te geven.
Kan ik ook alleen buikvet laten behandelen.
Juist hiervoor is een Ultrasound behandeling de aangewezen methode. Wij kunnen plaatselijk gaan behandelen en dat betekent dus waar het vet zit en waar u het weg wilt, kunnen wij aan het werk gaan.
Hoeveel tijd moet er tussen twee behandelingen zitten.
Voor een goede werking van de behandeling adviseren wij tenminste 10-14 dagen tussen twee behandelingen te laten zitten.
Zijn de behandelaars deskundig
Wij kunnen  met een gerust hart stellen dat de behandelaars bijzonder deskundig zijn in deze behandelingen. Reeds vanaf het eerste moment dat deze methode in Nederland geïntroduceerd werd, is de behandelaar hiermee bekend en wordt hiermee gewerkt.
Wat zijn enige algemene resultaten.
Als bovenbuik, onderbuik en taille drie keer behandeld worden dan is het resultaat ongeveer 13,9 centimer

Benieuwd naar deze behandelingen?