LICHAAMSMASSAGE

Deep Tissue Back Massage*

Rugmassage therapie is een uiterst nuttige therapie. Veel mensen hebben last van rugpijn vanwege de banen waarbij ze urenlang in dezelfde positie zitten.

Rugpijn doet zich voor wanneer spieren beginnen te spannen, wat leidt tot ontsteking van spieren en ongemak in de beginfase.

Wanneer u voor rugmassage therapie gaat, zult u worden bevrijd van de pijn in uw lichaam. Deze massage is ontworpen om pijn en spierspanning te verlichten.

30 minuten – €30BOEK NU

60 minuten – €55BOEK NU

Holistische massage by World Natural Spa*

Holistic Massage werkt op een fysiek niveau door de bloedsomloop en lymfedrainage te verbeteren, wat de toediening van zuurstof en voedingsstoffen aan de lichaamscellen bevordert, terwijl tegelijkertijd toxines worden geëlimineerd, spierspanningen worden losgelaten en het immuunsysteem wordt versterkt.
Het is een ontspannende massage die de geest kalmeert en dagelijkse fysieke en emotionele stress op het lichaam vermindert. Het voelt ook geweldig!

60 minuten – €55BOEK NU

90 minuten – €80BOEK NU

Prenatale massage*

Een Prenatale massage heeft vele voordelen voor zowel moeder als baby. Het helpt tegen stress, spanning en nervositeit. Het helpt tegen spier en gewrichtspijn, versterkt het immuunsysteem en bevorderd de spijsvertering.

60 minuten – €55BOEK NU

* Deze massage is geschikt voor moeders bij zwangerschappen van 3 maanden en meer.

Balinese Massage*

Een Balinese massage is een combinatie van zachte stretchbewegingen, acupressuur, reflexologie en aromatherapie die de bloedsomloop stimuleert, je zuurstof opname bevorderd en je energieniveau verhoogt. Het geeft je een gevoel van welbehagen en diepe ontspanning.

Balinese massagetechnieken herstellen beschadigde weefsels en verzachten spier en gewrichtspijnen. Je circulatie krijgt een impuls waardoor stress wordt verminderd en je lichaam in balans komt. De heerlijk aromatische oliën zijn een echte oppepper voor je stemming.

60 minuten – €65BOEK NU

Javaanse massage*

Een Javaanse massage is complete lichaamsbehandeling die gebruik maakt van diep weefsel massagetechnieken. Tijdens deze behandeling gebruikt de therapeut fijne lange bewegingen op de huid die ingewreven is met etherische olie.

Bij de Javaanse massage draait het om de duimdruk aangevuld met simultaan wrijvende bewegingen van de handpalm. Er wordt gekneed en gemasseerd met de knokkels om knopen in de spieren tegen te gaan, tevens wordt het lymfsysteem gestimuleerd om zichzelf te herstellen. Er wordt veel aandacht besteed aan de geuren van de gebruikte oliën. Standaard geuren als venkel en sandelhout gaan samen met meer exotische geuren als patchoeli en citroengras. Deze dragen bij aan het ontspannen van het lichaam en het tegen gaan van stress.

60 minuten – €65BOEK NU

Samunprai massage*

Hoewel de Samunprai hete kruiden lichaamsmassage is gebaseerd op oude Thaise massage technieken lijkt deze eerder Romeins door zijn weldaad. Deze massage staat bekend om een diepe medicinale hitte die wordt afgegeven aan de spieren, en neemt je lichaam mee op reis naar een totaal herstel.

Een kruiden zakje met citroengras en Thaise gember wordt verwarmd tot een temperatuur die nog net geen pijn doet en wordt vervolgens op de spieren geplaatst van benen, rug en schouders. Hierna volgt een verkwikkende massage. Vergelijkbare kruidenzakjes werden in de 14e eeuw gebruikt om soldaten die terugkwamen van het front te verplegen.

90 minuten – €99BOEK NU

*Voor een Samunprai massage, is het noodzakelijk om minimaal 1 uur van tevoren te reserveren.

Hete steen massage*

Een hete steen massage is een luxe en echt ontspannende behandeling. Het biedt alle voordelen van een basismassage maar dan met de luxe van warmte. Gladde verwarmde stenen worden gemasseerd over je gehele lichaam. Ze worden daarna geplaatst op bepaalde drukpunten om spanning in spieren en ligamenten tegen te gaan.

Deze behandeling is perfect voor iedereen die een relaxte massage wil zonder dieptedruk.

90 minuten – €99BOEK NU

*Voor een hete steen massage, is het noodzakelijk om minimaal 1 uur van tevoren te reserveren.

Als u een gelijktijdige behandeling voor 2 of meer personen wilt boeken, bel ons dan om een ​​afspraak te maken.