Lihaamsmassage

World Natural Spa biedt een breed assortiment aan traditionele en exotische massages.

Diepe spa massage door World Natural Spa
Laat je geest herleven met deze diepe massage.
Deze stretchmassage stimuleert alle vijf primaire elementen van de natuur in het menselijk lichaam.
30 minuten – €38
60 minuten – €75
90 minuten – €91
120 minuten – €106

Ayurvedische hete oliemassage Abhyanga
Abhyanga komt uit de Ayurvedische (“kennis van het leven”) levensleer. Deze massage combineert verschillende behandelingen: een klassieke massage, aromatherapie en acupressuur. Het ontspant de spieren en weke delen, en vergroot de elasticiteit.

60 minuten – €82

Anti cellulitis massage
Deze massage wordt voornamelijk gebruikt om cellulitis in probleemzones te reduceren. Terwijl je op je buik ligt, zal een World Natural Spa behandelaar je huid -van kuit tot heup- krachtig borstelen. Droog borstelen helpt om dode huidcellen te verwijderen en de bloedcirculatie te stimuleren. Daarna wordt olie aangebracht d.m.v. een ferme massagetechniek om het ontgiftingsproces van het lymfestelsel te stimuleren en verbeteren. De resultaten van deze behandeling zijn direct zichtbaar. Voor een langdurig resultaat wordt een serie van 10 sessies aanbevolen.
30 minuten – €38
60 minuten – €75

Prenatale massage
Deze diepe massage richt zich vooral op alles wat het lichaam van een aanstaande moeder nodig heeft bij de drastische veranderingen die haar lichaam doormaakt tijdens de zwangerschap. De behandeling verbetert de gezondheid en harmonie tussen lichaam en geest. Deze inspirerende sessie versterkt bovendien de band tussen moeder en kind.
60 minuten – €75