World Natural Spa gebruikt als eerste in Nederland alleen 100% organische producten. We leven bewust en in het moment. We vinden het daarom belangrijk om goed om te gaan met de natuur en de wereld waarin we leven. World Natural Spa is dan ook de perfecte plek om je bewust te worden van je omgeving en van jezelf. We helpen je natuurlijk graag bij deze “persoonlijke ontdekkingsreis”.

 

World Natural Spa = Luxe privé spa

Onze visie is dat ontspannen het beste gaat wanneer je alleen bent. We hebben er daarom voor gekozen om van World Natural Spa een luxe privé spa te maken. Wil je toch liever met 1 of 2 bekenden bij ons ontspannen? Dan kun je ook een groepsarrangement bij ons reserveren. Om iedereen een persoonlijke en ontspannende behandeling te kunnen bieden bestaat je groep uit maximaal 3 personen.

World Natural Spa = The Perfect “hidden gem”

World Natural Spa is met recht een “hidden gem” (verborgen parel). De meeste van onze bezoekers zijn aangenaam verrast wanneer ze ons voor de eerste keer bezoeken. De weldadige en luxe sfeer in onze spa zorgt ervoor dat je heerlijk kunt wegdromen. De speciaal op jou afgestemde behandelingen door onze hooggekwalificeerde specialisten zijn een weldaad voor lichaam en geest en zorgen voor de perfecte ontsnapping aan het drukke stadsleven. Eén keer geweest komen onze bezoekers dan ook meestal weer snel terug. Behalve de mogelijkheid om te relaxen en genieten in de World Natural Spa bieden we ook een mooie keuze aan schoonheids- en verzorgings behandelingen in onze beautysalon.

World Natural Spa bied je vele faciliteiten en een breed assortiment aan behandelingen:

 • Spa Treatments zoals
  • Sauna, Jacuzzi & Traditionele Turkse Hammam
  • Lichaamsbehandelingen
  • Massages
 • Beauty Treatments zoals
  • Gezichtsbehandelingen
  • Hand- en voetbehandelingen
  • Wenkbrauwbehandelingen
  • Kapper

Klik hier voor ons uitgebreid Spa of Beauty menu.

World Natural Spa Filosofie

De basis voor al onze behandelingen is het vijf elementen systeem van Ayurveda. Deze helpt om balans te vinden in alle aspecten van het leven. De elementen zijn lucht, water, aarde, ether en vuur. Door het dominante element in je persoonlijkheid te herkennen, kunnen we ontdekken welke invloeden er zijn op je lichaam en geest. We vinden de zwakke en sterke punten in je persoonlijkheid en vooral ook de juiste balans in je levensstijl.

Uit respect voor mens, wereld en milieu gebruiken we alleen producten die 100% natuurlijk zijn, milieuvriendelijk en uiteraard van de beste kwaliteit.

World Natural Spa 5 kwaliteitsrichtlijnen

 1. 100% natuurlijke producten
  Al onze behandelingen worden uitgevoerd met de beste producten. Deze producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke, milieuvriendelijke, vegetatieve ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
 1. Integer en transparant
  Wij zijn volledig transparant over de producten die worden gebruikt bij onze behandelingen. Deze producten bevatten geen synthetische of schadelijke bestanddelen. Welke producten er worden gebruik kunt u terugvinden in het spa menu (link).
 1. Natural beauty
  De natuurlijke behandelingen van World Natural Spa hebben bewezen bij te dragen aan de schoonheid en jeugdige uitstraling van de huid. We zeggen daarom ‘nee!’ tegen cosmetische ingrepen. De natuur biedt alle ingrediënten om mooi en jong te blijven.
 1. Respect voor leven en natuur
  Wij gebruiken geen producten die op dieren zijn getest of gemaakt zijn met dierlijke ingrediënten. De aarde is ons gezamenlijke thuis. We vinden dan ook dat schade aangericht door de beauty industrie onacceptabel is.
 1. Een schone wereld voor onze kinderen 
  De conditie van onze aarde is voor ons een grote zorg. Wat er overblijft van onze producten is biologisch afbreekbaar, organisch materiaal en de verpakkingen zijn van volledig recyclebaar aluminium. Op deze manier geven we een schone planeet door aan onze kinderen.

Come in and find out ...

Over de oprichtster van World Natural Spa

Marina Gorchakova

Mijn naam is Marina en ik ben de oprichtster en eigenaresse van World Natural Spa. Al vele jaren beoefen ik yoga, omdat het me innerlijke rust geeft. Ik de afgelopen jaren veel gereisd en heb veel landen gezien en kennis gemaakt met veel religies over de gehele wereld. Deze ervaringen zijn voor mij de inspiratie om mijn eigen, speciale bedrijf te beginnen in de spa-industrie. Ik ben een groot fan ben van natuurlijke en organische producten op het gebied van lichaams- en haarverzorging. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik gestart ben met World Natural Spa.

Ik heb voor de Rotterdamse regio gekozen omdat ik gek ben op die stad. Ik heb hier gestudeerd en mede daardoor zal Rotterdam altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben. Ik heb lang gezocht naar de perfecte locatie en deze gevonden in Schiedam. World Natural Spa is anders. Ik werk samen met de beste specialisten die mijn liefde voor het World Natural Spa concept met mij delen. Kom binnen en geniet van de luxe van onze Spa. Ik weet zeker dat je terugkomt!